AndersDT.dk
Forside       Profil       AluBro       Galleri       Gæstebog       Links       Kontakt
   

Profil

Her kan du danne dig et lille overblik over hvem jeg er.
 

Min profil


Anders Dahl Thomsen

 

 

Adresse:

 

 

 

Kontakt:

   Telefon:

   Mobil:

   E-mail:

 

 

Hans Hartvig Seedorffs Stræde 9, 4. sal

8000 Århus C

Danmark

 

 

86 10 75 01

23 62 81 57

post@andersdt.dk

 

 

Personlige oplysninger


Jeg er 28 år gammel og er i øjeblikket ved at uddanne mig til civilingeniør inden for byggeri og anlæg ved Aalborg Universitet.
Jeg har tilbragt min barndom i Rødekro, hvor jeg har gået i folkeskole og slået mine folder på de lokale badmintonbaner. Min videre uddannelse skete i nabobyen Aabenraa, hvor jeg tog en matematisk studentereksamen. Efter at studenterhuen var på plads rejste jeg sammen med to barndomskammerater en tur til Australien, hvor vi havde mange gode oplevelser i vores bestræbelse på at køre "øen" tynd. Jeg rejste selv over USA og England hjem. Efter hjemkomsten fortsatte jeg mit job som skiftmanager hos den lokale McDonald's indtil jeg drog på højskole i Askov.
Mit videre uddannelsesforløb bragte mig til Århus, hvor jeg har læst til bygningsingeniør med konstruktioner som speciale. Jeg blev færdig som diplom ingeniør i juni 2003, hvor mit afgangsprojekt omhandlede projektering af en gangbro udført i aluminium, se mere under Uddannelse. Broen står idag opført over Brede Å ved Løgumkloster. Efter min uddannelse som diplomingeniør søgte jeg ud på jobmarkedet. Det resulterede i en 4 måneders projektansættelse hos et mindre rådgivende ingeniørfirma i Århus. Jeg valgte derefter at forsætte min uddannelse i Aalborg, hvor jeg i øjeblikket læser til civilingeniør inden for byggeri og anlæg ved Aalborg Universitet. Jeg er i øjeblikket igang med mit afgangsprojekt, som omhandler vindpåvirkning af Turning Torso Tower. For de interesserede kan i se mere på www.projekt-turning-torso.dk

 

 

Supplerende oplysninger


Her kan du finde supplerende oplysninger omkring min person i form af CV samt en uopfordrede ansøgning til et spændende job som civilingeniør. Derudover er det muligt at se eksamensbeviser og tidligere udtalelser, hvilket dog kræver at du har et login og password. Skriv en mail til post@andersdt.dk og skriv hvem du er, så svarer jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Beskrivelse

 

CV

Uopfordret ansøgning

 

Dato

 

Maj 2006

Maj 2006

Brugernavn: 

Password:   

    

Eksamensbevis fra Ingeniørhøjskolen i Århus

Udtalelse fra Nieland A/S

Udtalelse fra Sloth Møller Rådgivende Ingeniører A/S

Udtalelse fra McDonald's

Udtalelse fra Rambøll (Praktik)

Juni 2003

August 2004

September 2003

Februar 2003

Juni 2002