AndersDT.dk
Forside       Profil       AluBro       Galleri       Gæstebog       Links       Kontakt
   

Forside

Her vil man kunne følge nyheder omhandlende mig og min forunderlige verden.
 
Nyhedsarkiv
2005
2006
 
Aktuel status
Sidst opdateret
28. december 2005
 
Google

Nyheder 2005


28. december 2005
Julen er veloverstået og snart rinder året ud. Et år med mange glade oplevelser som du har kunne læse om her på siden. Andre oplevelser kom desværre ikke med, hvilket bl.a. skyldes at siden først kom op og køre midt i august. Det skulle der gerne ændres på i det nye år, hvor jeg allerede nu kan se frem til højdepunkter som at blive færdig som civilingeniør og til årets koncert på Horsens stadion med Rolling Stones. Til sidst håber jeg at i har haft en dejlig jul og at i alle får et rigtigt godt nytår.

19. december 2005
Det var idag at indvielsen af danmarks første aluminiumsbro fandt sted ved Løgumkloster. Det var en kold fornøjelse, men der blev sagt nogle pæne ord samtidig med at det blev afsløret en informationsplade med navne på de involverede. Se billederne fra indvielsen og billeder af den færdige bro under Galleri.

14. december 2005
I går var jeg en tur i Malmö igen i forbindelse med mit afgangsprojekt. Vi fik klarlagt nogle ting vedrørende målinger af hvor meget Turning Torso bygningen svinger. Målingerne skal foretages i et teknikrum på etage 49, som vi fik fremvist. I den forbindelse fik vi også mulighed for at få et blik ud over Øresund og hvilken udsigt! Se billederne på www.projekt-turning-torso.dk.

9. december 2005
Så kom dagen hvor det endeligt faldt på plads mht. indvielsen af aluminiumsbroen ved Løgumkloster. Det hele kommer til at foregå mandag den 19. december 2005 kl. 1100. Det skal nok blive spændende, så kig forbi, hvis du er på disse kanter.

17. oktober 2005
Det var en meget stor dag i dag. Mit afgangsprojekt ved Århus Ingeniørhøjskole 2003 er blevet realiseret. Projektet tager udgangspunkt i et ønske fra Michael René Boesen, Alucluster om en gangbro i aluminium over Brede Å ved Løgumkloster. I samarbejde med Jimmy Sienko Larsen og arkitektstuderende Per Ravn har vi designet en gangbro i aluminium, som i dag er blevet realiseret og løftet på plads over Brede Å. Der kan findes billeder og video fra begivenheden under Galleri.

14. oktober 2005
I forbindelse med mit afgangsprojekt ved Aalborg Universitet, har vi været et smut i Malmö efter tegnings- og beskrivelses-
materiale. Det gav os også lejlighed til at studere bygningen på lidt nærmere hold, som kan ses på www.projekt-turning-torso.dk.

1. september 2005
Så starter sidste del af studiet som civilingeniør i Aalborg. 9. semester står for døren og dermed også et afgangsprojekt. Jeg skal sammen med Jacob Tvede kigge på svingninger og lastpåvirkning af højhuset Turning Torso beliggende i Malmö. Yderligere information kan findes under www.projekt-turning-torso.dk.

15. august 2005
Så er hjemmesiden oprettet og begynder at tage form. I fremtiden vil man kunne følge med i hvad der sker omkring min person og de oplevelser jeg kommer ud for.